Aplikasi Malaysia
2 Aplikasi Digabungkan Di Dalam 1 Platform
Bukan sekadar aplikasi untuk media sosial, malah kami bangunkannya dengan pelbagai ciri tambahan yang istimewa buat anda dan bersesuaian untuk setiap usahawan online di Malaysia. Lihat 2 jenis aplikasi di bawah dan segalanya hanya di dalam 1 platform.

Aplikasi Facebook [+] Aplikasi Instagram

Dua platform media sosial gergasi digabungkan dalam satu (1) aplikasi terhebat, hanya bersama kami di Aplikasi Malaysia.

Aplikasi Facebook
Aplikasi Facebok, terdapat banyak fungsi untuk platform ini seperti Auto Post ke group, page, wall dan juga mampu melakukan jadual post yang lebih baik
Aplikasi Instagram
Aplikasi instagram, aplikasi yang mampu meningkatkan jumlah followers anda di media sosial Instagram dengan lebih pantas dan terdapat banyak fungsi lain.

Jangan Tunggu Lagi !!!

Langgan aplikasi ini untuk dijadikan tool pemasaran bagi perniagaan anda dengan lebih berkesan dan mantap di media sosial.

Thank You Very Much!
Your Discount Code
FLATPACK2014
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Kelebihan Aplikasi Malaysia

Terdapat 2 platform sosial gergasi yang digabungkan ke dalam 1 aplikasi iaitu untuk kegunaan Facebook dan juga Instagram, pastinya berbaloi buat semua pengguna kami.

Pakej APLIKASI MALAYSIA

Sila pilih pakej yang bersesuaian buat anda untuk kegunaan sebagai tool pemasaran secara lebih berkesan di media sosial Facebook dan juga Instagram.

Anda Mungkin Berminat Aplikasi Seterusnya

Juga terdapat aplikasi lain yang turut kami sediakan, sila klik button ini